Wat klanten zeggen

Mooie Woorden van Mooie Mensen

Heel veel mensen kunnen een site voor je bouwen, maar Wendy bouwt veel meer. Met haar montere opgewektheid sleept ze je door een proces heen dat voor de meeste ondernemers een oerwoud vol doodlopende paadjes is. Onvermoeibaar lost ze op, zoekt ze uit, strijkt ze glad en houdt ze zicht op het project.

www.mariannezwagerman.nl

Marianne Zwagerman

 

Van harte kan ik Wendy Weel, DE ONLINEFACTOR aanbevelen.

Ze heeft mijn ideeën op fantastische wijze omgezet en op velerlei punten verbeterd door met al haar kennis ideeën aan te dragen voor onze website www.amstelhoveniers.nl die Wendy naar volle tevredenheid gemaakt heeft.
Ook als de digitale wereld je voor problemen stelt, Wendy lost ze op. Heel blij met het resultaat!

www.amstelhoveniers.nl

 

Ik had dringend hulp nodig. Bij het maken van een website. Ik had wel een idee en wist eigenlijk precies wat ik wilde. Maar dan moet het nog wel uitgevoerd worden.
En daar was Wendy! Na een week met veel contact stond alles eigenlijk al. Na nog wat finetunen kon ik een paar dagen later al live.
Ik denk altijd dat ik niet moeilijk ben maar Wendy is dat ook zeker niet!
Op de meest gekke uren wordt er doorgewerkt en op ieder berichtje wordt gereageerd.
Wat mij betreft dan ook aan iedereen aan te raden om een website door Wendy te laten maken.
Want simpel en doeltreffend wordt het zeker!

www.jolandapranger.nl 

Ken je dat?

Je bent druk met ondernemen, steeds veranderende prioriteiten. Vooral bezig vóór en mét je klanten, relaties, kansen benutten en creëren. Een van de taken die je steeds vooruit schuift, is het bijwerken van je website. Nieuwtjes over je bedrijf zijn er zeker, maar neem je de moeite om ze online te zetten? Hoe vaak is het jou gebeurd dat een nieuwtje alweer achterhaald is en dat je deze dus maar niet plaatst? Zonde toch?

Of een handige pop up, meer interactie met je bezoekers of een goed werkend mailsysteem. Een goede website verandert mee met je bedrijf en heeft up-to-date content. Deze heeft dus regelmatig aandacht en onderhoud nodig. Ik liep hiermee vast, heb veel ideeën en wensen, maar ik miste de tijd én de kennis om mijn website en webshop zelf aan te passen. En als ik er al voor ging zitten, miste ik het geduld en vond ik het frustrerend dat ik niet verder kwam. Want eerlijk is eerlijk, ik was liever met andere zaken van het ondernemerschap en mijn doelen bezig.

Hoe fijn is het als iemand bij jou op kantoor komt aan wie je uitlegt wat je wilt en dat het dan ‘gewoon’ geregeld wordt. Iemand die meedenkt en mee ontwikkelt aan je website. Iemand die geduldig is, handen uit de mouwen steekt en doorgaat totdat het werkt zoals jij het voor ogen hebt. En daarmee zorgt dat je bedrijf ook online professioneel voor de dag komt.

Zoek je zo’n ‘hands on‘ partner die de fijne kneepjes van WordPress websites kent? Dan moet je bij Wendy zijn. Een collega die je ondersteunt in je online business. Een stok achter de deur om de nodige content aan te leveren. Zodat je verder zorgeloos kunt doen en genieten van waar jij goed in bent.

Wendy zet een zinvolle structuur op, waarin je zelf eenvoudige wijzigingen kunt doen waar je je handen niet meer voor omdraait. Of ze komt op regelmatige basis terug voor aanpassingen. Zodat je geen nieuws en kansen meer laat liggen, maar deze juist samen gaat creëren. Aanrader voor iedereen die online zichtbaar en up-to-date wil zijn.

Miranda Peereboom, Neuner's Nederland

21/04/2022

Beste Wendy,

Daar zat ik dan… met handen in mijn haar. Mijn technische steun en toeverlaat, mijn webbouwer, ook een dame, werd verliefd op een man uit Berlijn, verhuisde naar Duitsland en raakte zwanger… Wat nu, dacht ik?

Zelf kan ik ook wel een beetje bouwen, met wat hulp op de achtergrond, maar geef het al snel op, als het te technisch wordt.

Strategie en webdesign dat is waar mijn hart ligt, maar dat bouwen geeft vaak een hoop frustratie, irritatie en van al dat technische gedoe word ik écht niet gelukkig.

Maar daar was jij! Dankzij BNI kwam ik met je in contact. Jij vertelde mij dat jouw hart juist ligt bij het bouwen. Een win-win situatie! Ik help jou, jij helpt mij. We begonnen met wat kleine technische klusjes, maar inmiddels is de eerste grote website voor een klant van mij ‘De vrienden van Hospice in Vrijheid’ Waterland, al opgeleverd. Een prachtige website voorzien van technische snufjes, werkende buttons, doorlinkjes en met de uitstraling die ik voor ogen had. Want je kunt wel iets ontwerpen, maar daarna moet het ook nog gebouwd worden. Kortom een topsamenwerking!

De volgende klus staat alweer op de planning. Dit wordt ook vast een succes. Wendy, bedankt voor je geduld, je technische kennis en je snelle handelen. Top gedaan!

Dus als jullie een bouwer zoeken, moet je natuurlijk eerst langs Vak Apart voor het design, maar dan zal ik Wendy Weel van harte aanbevelen om het te bouwen.

Op naar de volgende klus!
Groet, Chantal de Kramer Vak Apart

De Rijp, 7 december 2020

De één heeft een schrijversblock. Nou ik heb een website block. Waar ik in her verleden uren en soms dagen met de site bezig was. En mij veel stress opleverde. Wordt nu simpel en daadkrachtig opgelost door Wendy Weel.

Je boekt een dagdeel en jij bedenkt hoe je het wilt hebben, Wendy voert uit en coaching geeft ze ook door mij te begeleiden wat passend is bij mij qua content en duidelijk is voor de cliënt.

Wendy zorgt dat ik stressloos mijn cliënten kan ontstresssen. In gezondheid en welzijnswerk.

Scroll naar boven