Social media en nieuwsbrief diensten

voor Optidee®-adviseurs

Social Media aanbod:

Verhoog jouw merkbekendheid met deze social media en nieuwsbrief diensten voor Optidee®-adviseurs

Welkom op mijn webpagina voor Optidee®-adviseurs! Ik bied speciale social media posts en nieuwsbrieven aan die zijn ontworpen om jou te helpen bij het opbouwen van je merk en het vergroten van je online aanwezigheid. Mijn diensten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van Optidee®-adviseurs en zijn bedoeld om je te helpen je doelen te bereiken.

Mijn social media pakketten omvatten 6 professionele posts per maand op twee verschillende platforms voor slechts € 99,- p/mnd. Door content te delen op sociale media, kun je meer potentiële klanten bereiken en je merkbekendheid vergroten. Ik begrijp dat het bouwen van een online aanwezigheid tijd kost, daarom vereis ik een minimale afname van één jaar voor mijn social media pakketten.

Daarnaast bied ik ook nieuwsbriefabonnementen aan. Met 6 nieuwsbrieven per jaar houd je jouw klanten op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen, terwijl je ook waardevolle informatie deelt over Optidee® en de producten die je verkoopt. Het abonnement op de nieuwsbrief kost slechts € 135,- per jaar.

Als je zowel het social media als het nieuwsbriefpakket afneemt, krijg je een speciale korting. In plaats van € 99,- per maand voor social media, betaal je slechts € 90,- p/mnd. Door beide pakketten te combineren, krijg je een volledig pakket om je online aanwezigheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien.

Ik begrijp dat jouw carrière als Optidee®-adviseur kan veranderen, en daarom stop ik automatisch het social media-abonnement op de maand waarin je stopt met Optidee®. Zo blijft jouw investering beperkt tot de periode waarin je nog actief bent.

Wil je meer informatie over mijn social media en nieuwsbriefabonnementen voor Optidee®-adviseurs? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder.

Gaan we samenwerken?

Spijkers met koppen slaan >

Vul dan het formulier hiernaast in en we gaan spoedig aan de slag om jouw Optidee® bedrijf een online Boost te geven!

Wat details: de nieuwsbrieven zullen in MailChimp worden gemaakt. Na het verzenden krijg je een linkje van je nieuwsbrief welke je kunt gebruiken voor je Whatsapp groepen.

De prijzen zijn exclusief btw.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven