Boost je online aanwezigheid!

 ...met dit Social Media aanbod: 6 posts per maand voor slechts 97,- per maand.

Social Media aanbod:

6 posts per maand voor slechts 97,- per maand.

Ik help jou graag bij het versterken van je online aanwezigheid. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk social media is voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om in contact te blijven met je klanten en hen op de hoogte te houden van je laatste producten en diensten. Maar het runnen van meerdere social media-accounts kan tijdrovend zijn, vooral als je niet veel ervaring hebt met het maken van content. Gelukkig kan ik je helpen.

Met mijn Social Media aanbod bied ik je 6 professioneel gemaakte posts per maand voor slechts € 97,- per maand. Ik plaats deze posts op 2 social media-platformen naar keuze of op basis van mijn advies. Als getalenteerde content creator maak ik aantrekkelijke en effectieve posts die passen bij je merk en doelgroep. Samen werken we eraan om je merkboodschap over te brengen en je doelstellingen te bereiken.

Een regelmatige aanwezigheid op social media is belangrijk omdat het je helpt om zichtbaar te blijven voor je volgers. Door regelmatig kwalitatieve content te posten, zal je merk blijven hangen in het geheugen van je volgers en hen meer betrokken maken bij je bedrijf. Dit kan leiden tot meer interactie en betrokkenheid op je social media-accounts, en uiteindelijk tot meer conversies.

Mijn Social Media aanbod is geschikt voor bedrijven van elke omvang en in elke sector. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint op social media, of een gevestigd merk dat zijn online aanwezigheid wil vergroten, ik kan je helpen.

Dus, als je klaar bent om je social media-accounts te transformeren en je online aanwezigheid te versterken, neem dan contact met mij op. Ik sta klaar om je te helpen en je bedrijf te laten groeien met mijn Social Media aanbod.

Gaan we samenwerken?

Gelijk even contacten >

Vul dan het formulier hiernaast in en we gaan spoedig aan de slag om jouw bedrijf een online Boost te geven!

 

Alle bedragen zijn exclusief btw

  • FacebookInstagramLinkedin 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven